Sesiune examen verificatori de proiecte și experți tehnici MDLPA în perioada 26.06 - 30.06.2023

ing Valeriu Găvan - verificator de proiecte atestat MDLPA

UPDATE 10.05.2024

A fost anunțată sesiunea de atestare a specialiștilor în construcții 2024. Mai multe detalii aici.

Candidații care au promovat examenul sau persoanele deja atestate sunt invitate să completeze formularul de adeziune la Uniunea Verificatorilor de Proiecte.

Uniunea Verificatorilor de Proiecte

sesiune de atestare 2023

UPDATE 27.09.2023

MDLPA publică miercuri, 27.09.2023centralizatorul contestațiilor depuse în aplicarea prevederilor art.29 alin. (2) lit. b) din Procedură.

UPDATE 17.08.2023

MDLA a publicat, astăzi, miercuri, 17.08.2023, centralizatorul (PARȚIAL) contestațiilor depuse în aplicarea prevederilor art.29 alin. (2) lit. b) din Procedură și punctele de vedere ale Comisiilor centrale de examinare.

De asemenea, MDLPA precizează că:

Cele două documente vor fi actualizate după emiterea tuturor punctelor de vedere. Pentru contestațiile în dreptul cărora se regăsește link-ul de acces către cloud-ul MDLPA răspunsurile sunt disponibile în format pdf. (fiecare răspuns are denumirea din centralizator), iar parola de acces este iunie2023.

Contestațiile privind marcarea și cuantificarea răspunsurilor corecte sunt analizate de către Comisia de solițuinare a contestațiilor iar rezultatele vor fi afișate după finalizarea etapei în curs.

UPDATE 03.07.2023

MDLPA a publicat subiectele și variantele martor pentru toate domeniile/subdomeniile de atestare, precum și:

UPDATE 01.07.2023 MDLPA a publicat subiectele și variantele martor pentru toate domeniile/subdomeniile de atestare, precum și: Se estimează că luni 03.07.2023, vor fi publicate rezultatele pentru toate domeniile/subdomeniile pentru care au fost organizate examene în sesiunea 2023, moment din care începe termenul (3 zile) pentru depunderea eventualelor contestații prin intermediul unui portal dedicat. De asemenea MDLPA precizează că
 În condițiile în care există candidați nemulțumiți de modul de organizare a examenului, aceștia se vor adresa autorității competente utilizând alte mijloace de comunicare în afara portalului.

Candidații nemulțumiți de modul de organizare a examenlor pot transmite observațiile pentru centralizare și publicare ulterioară la adresa de email lovitura@latemelie.ro.

UPDATE 12.06.2023

În data de 12.06.2023 MDLPA a publicat Rezultatul analizei listei de candidați la examenele pentru verificator de proiecte și expert tehnic MDLPA.

NOTĂ: Pentru protejarea datelor cu caracter personal, nu au fost publicate numele persoanelor, ci doar numărul de confirmare al cererii (îl găsiți în email-ul de confirmare transmis de minister).

De asemenea reprezentanții Biroului atestări profesionale din cadrul MDLPA precizează că:

“Solicitanții care au încărcat dosarele în dreptul cărora apare mențiunea solicitant notificat pentru completări/clarificări sunt rugați să dea curs comunicărilor înaintate de către reprezentanții MDLPA pe adresele electronice de corespondență indicate în portalul de înscrieri.

În cazul în care solicitările în discuție rămân fără răspuns până cel târziu vineri, 16 iunie 2023, cererile de înscriere vor fi respinse.

Toți solicitanții sunt rugați să verifice datele sintetice din Rezultat analiză 09.06.2023 și să solicite îndreptarea erorilor materiale, dacă le constată.”

Puteți consulta aici anunțul integral de pe site-ul MDLPA.

Puteți accesa mai jos:

Înscrierea la examen și depunerea documentelor necesare se va face în perioada 03.04 – 04.05.2023. Pentru mai multe detalii cu privire la documentele necesare pentru înscriere la examenele din sesiunea iunie 2023 puteți accesa anunțul oficial al MDLPA.

MIGS - Soluții integrate în proiectare | Securitate la incendiu | Aviz ISU

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 4 =